سلام
بین آنتی ویروس ها هر کدوم نقطه قوت خاصی داره
من خودم قبلا از eset esmart security همون nod32 استفاده میکردم اونم به مدت طولانی بهترین مزیتش هم آپدیت کم حجم و استفاده کم از CPU در عین داشتن قدرت خوب هستش(بقول بچه ها نود cpu رو بو میکشه ویروس پیدا میکنه). راضی هم بودم انصافی
اگه یه پکیج ویروس رو با آنتی ویروسهای مختلف سرچ کنید شاید نود از بعضی آنتی ویروسها مثل avira و macfeeکمتر پیدا کنه ولی ایراد نیست چون اینا سرعت سیستم رو خیلی کم میکنن اگه خیلی برنامه نصب داشته باشید یا عادت به بازکردن و استفاده چندین نرم افزار به طور همزمان باشید که دیگه هیچی
حالا توضیحات G-data :
G-Data تو پیدا کردن ویروس و تروجان و ورم از nod قوی تره دلیلش هم اینه که از دو موتوره جستجوی ویروس استفاده میکنه .
تو سیستم من که بعد از تغییر نود32 به G-Data ویروس پیدا نکرد ولی یه 30 تایی تروجان و ورم پیدا کرد که الان سرعت سیستمم خیلی بهتره (ممکنه عکسش هم رخ بده یعنی ویروسهایی رو نود پیدا کنه که این نکنه. من نمیدونم )
البته این دو موتوره بودن باعث کم کردن سرعت سیستم نمیشه چون 4 حالت system monitoring داره که در دو حالت آخری فقط یه موتورش و در حالت آخر فقط یه موتور اونم بصورت محدود کار میکنه که مزیت خیلی خوبیه چون میتونید فقط در شرایط خاص که میخواید به سایتهای ناشناس یا مواقع لزوم حالتهای بالاتر رو انتخاب کنید که امنیت خیلی خوبی داره و در حالت عادی سرعت سیستمتون خیلی خوبه.
(system monitoring رو همه آنتی وریوسها دارند یعنی اسکن فایلها و کلا نظارت بر سیستم درحالی که شما دارید کارای خودتونو انجام میدید دقت کنید scan عادی که خودتون میزنید تا هاردتون رو بگرده رو نمیگم)
همونطور که تو عکس میبینید یه پکیج کامل محافظتیه.
این رو هم بگم که در رتبه بندی های مختلف به آنتی ویروسها نکات زیادی(محیط کاربری ساده , چند کاریره بودن ......)در نظر گرفته میشه که ممکنه بسیاری از اون نکات اصلا برای شما مهم نباشه یا به دردتون نخوره
مشکلش حجم زیاد آپدیت هاش نسبت به نود32 هستش البته بیشتر اولین آپدیتش
وقتی هم که برای scan هارد فعالش کنید سرعت سیستم رو به مراتب از نود32 بیشتر میگیره ولی این مورد هم اصلا مشکل ساز نیست چون میتونید شب موقع خواب بزارید اسکن کنه و خودش سیستمتون رو خاموش کنه یا تیک مربوط به توفق scan در صورت بار زیاد روی cpu بزنید
در عوض ضریب امنیتی بالاتری نسبت به نود32 دارید
*من فقط از نود32 و avira , mcafe استفاده کردم خیلی مزیت های آنتی ویروسهای دیگه رو نمیدونم ولی اگه قدرت قابل تنظیم و سرعت سیستم براتون مهمه من اول G-data و بعد نود32 رو بهتون پیشنهاد میکنم اونم البته کاربران Dial-up شاید نود بهتر باشه
یکی دیگه از مزیت ها ی G-data اینه که میتونید بعد از نصب و آپدیت ازش نسخه bootable بسازید و سیستم های دیگه رو با اون چک کنید و مقایسه کنید
قسمت tuner هم باعث افزایش سرعت سیستم و... میشه
توضیحات قسمتهای دیگش هم ..... خوبه دیگه

(حال تایپیدن ندارم
)البته هر کس با توجه به شرایطش و سلیقش یه انتخابی داره و بهترین مطلق نداریم
ولی هرسلیقه ای که دارید و از هر آنتی ویروسی که استفاده میکنید
دقت کنید حتما از پکیج کامل استفاده کنید فقط آنتی ویروس کافی نیست
هیج وقت از کرک برای برنامه های محافطتی مثل آنتی ویروس استفاده نکنید.تغییر در این برنامه
ها ممکنه باعث ایجاد مشکل در اونها بشه حالا از این بگذریم شرکتهایی به این بزرگی که کارشون اینه نمیتونن بفهمن نسخه نصب روی سیستم شما کرک شده؟(بعضیا میگن البته که میفهمن ولی به دلایل خاصی به روی خودشون نمیارن مثل داشتن آمار زیاد کاربر یا حداقل کم کردن آمار شرکتهای رقیب من نمیگماااا )
ولی چیزی که معلومه اینه که اگه بفهمن شما کرکی هستید مثل کاربرای دارای لایسنس بهتون خدمات نمیدن که میدن؟
محض احتیاط هم که شده بهتره از یوزر پسورد هرچند که علافیش بیشتره استفاده کنید یا حداقل صفر کننده های دوره ی ترایال
فکر کنم آخرین نسخه این آنتی ویروس هم G-data total care 2010 باشه با 250MB حجم
اگه خواستید میزارم واسه دانلود